En pålitelig produsent som gir kundene tilfredsstillende og profesjonelle tjenester
side_banner

Tre fargemetoder for sprøytestøping av plastdeler

Plastdeler er mye brukt i produksjonsprosessen av pvc-leketøysfigurer.Plastdeler på markedet er fargerike.Så hvordan behandles og farges plastdeler?

Nedenfor vil vi kort introdusere tre vanlige fargemetoder for sprøytestøping, i håp om å være nyttig for alle.

1. Den kjemiske fargemetoden er den mest nøyaktige fargeteknologien for behandling av plastdeler.Den kan produsere nøyaktige, svært repeterbare og passende fargenyanser, og er best egnet for små batchproduksjoner.De fleste kommersielle plaster er farget på sprøytestøpemaskinen, mens de fleste ingeniørplaster selges allerede farget.

PVC figur

2. Masterbatch-fargemetoden for behandling av plastdeler er delt inn i to typer: granulært materiale og flytende materiale, som begge kan formuleres i forskjellige farger.Blant dem er pellets de vanligste, og bruken av fargemasterbatch kan oppnås ved å blande plasten med fargemasterbatchen og faktisk transportere blandingen eller fargemasterbatchen inn i sprøytestøpemaskinen.Fordelene er: billigere farger, reduserte støvproblemer, lavere råvarekostnader og enklere lagring.

3. Den tørre tonerfargemetoden for sprøytestøping er den billigste.Ulempen er at den er støvete og skitten under bruk.For å sikre ensartede og nøyaktige farger under produksjonen, kan poser eller kartonger av spesifikk størrelse brukes for å holde riktig mengde tørr toner.Ved bruk av tørr toner til farging, må overflaten av plastpelletene dekkes med et jevnt lag fargestoff slik at fargen kan fordeles jevnt i smelten.Blandemetoden og tiden må standardiseres for å sikre ensartet farge.

figur

Når fargetrinnene er bestemt, må du holde deg til dem.I tillegg er det også nødvendig å forhindre at toneren absorberer fuktighet under lagring, ellers vil den lett fryse og forårsake flekker på plastdelene.


Innleggstid: 19. februar 2024